Üdv egy 23 éves lány blogján, aki imád fotózni, mérhetetlenül imádja a természetet, a zenét, és minden érdekli ami egy kicsit is elüt a hétköznapitól. Nem retten meg a horrorfilmektől, imádja az elhagyott helyeket és Párizsba is csak a katakombák miatt utazna el. Kedve nagyban függ a reggeli kávé lététől, de általában barátságos mindenkivel és soha nem ítél elsőre. Néha kicsit elvont gondolkodásmódú, de bárkivel szót ért és folyton bohóckodik, persze csak miután megismeri a körülötte lévőket. Ez lennék én, Vampy.

Főoldal  Képeim  Cikkek Üzenj!
Fotózás Videóim Rólam Csere-bere
,,Ne kérdezd tőlem, mit miért fotózok s fotóztam. De azt sem, honnan jöttem, s merre tartok. Csak nézd meg jól a képeim! A választ megkapod."
 
Főoldal

2015.03.26. 18:08, Vampcat
Buenos días mindenkinek!

Most nem hoztam friss képeket, csak egy számomra fantasztikus hírt!

Ismét nyertem egy versenyen, az egyik képemmel!

 

5. helyezést ért el az egyik képem, a 215 db kép közül. 

A kép megtekinthető itt:

További szép madárcsicsergős napot mindenkinek!

2015.03.11. 20:32, Vampcat
Kedves müvészlelkek, és érdeklödök! :)

Először is, köszönöm, a sok-sok látogatót, és jó szavakat. Mérhetetlenül jó érzéssel tölt el, hogy sokaknak tetszenek a képeim.

Valamint azt, hogy bár nem sűrűn van friss kép, általában havonta egyszer igyekszem hozni, egy nagyobb adagot, de ennek ellenére, megvan a napi 7-8 látogató, ami az utóbbi időben, meg is ugrott. Szóval még egyszer köszönöm, mindenkinek!

És a lényegre térve, hétvégén meglátogattam a Nyíregyházán található állatkertet. Egyszerűen imádom az állatokat fotózni, vagy egyáltalán csak köztük lenni. Sokak számára furán hangzik, esetleg mások számára ismerős, de hatalmas lelkierővel tölt fel, egy ilyen nap. Sikerült is készítenem jó pár képet, amiket fel is tettem ide. Jó szórakozást hozzá!

 

Véleményeket, továbbra is szívesen várok.

Ja, és még valami! Volt egy ilyen kérés, hogy próbáljam úgy feltenni a képeket, hogy teljes méretbe, csonkítás nélkül meg lehessen tekinteni. Dolgozom az ügyön, egyenlőre még nem találtam meg rá a megfelelő módot, ami mindenki számára jó lenne.

Addig úgy is meg lehet oldani, hogy jobb egérrel rákattintva, a megnyitás új lapon-ra nyomunk. Úgy teljes méretben, egybe behozza magát a fotót.

További szép estét/napot!

 

2015.02.19. 19:12, Vampcat
Üdv újra kedves látogatóim!

Dobpergéééés! Igen, hoztam friss képeket, pontosabban, 22 db-ot. Mivel még nagyon nincs mit fotózni a természetben, (hiába van jó idő), így maradt a laktanya, ahová ismét ellátogattam. Igen, tudom, hogy onnan már van sok képem, de egyszerűen nem tudok betelni, ezekkel az elhagyatott, romos, lepukkant helyekkel. És immár, a gépemmel készítettem a képeket, tehát gyakorolhattam egy kicsit. Na meg barátkozhattam is vele.

Viszont hoztam ám, pár olyan fotót is, ami nem itt készült, vagy ha mégis, akkor az nem látszik.

A friss képek, itt láthatóak:

  

Jó szórakozást hozzájuk, és a véleményeket, kritikákat, szivesen várom, továbbra is. Ha tetszenek a képek, kövess facebookon.

 

 

2015.02.03. 08:11, Vampcat
Hosszas eltünés, új fejlemény...

Kedves látogatóim!

Először is, elnézést szeretnék kérni, a hosszas eltűnésemért. Másodszor pedig, hoztam pár új képet, és ezzel kapcsolatban, van egy kis bejelentenivalóm.

Ezek már géppel készültek. Egy Fuji finepix S4800 - assal. Még nem sok időt töltöttünk együtt, mert vagy cudar idő volt, vagy épp a helyzet nem úgy alakult, az ihletről meg már nem is beszélve. Még ismerkedő stádiumban vagyunk, ami kicsit meg is látszik véleményem szerint a most hozott képeken. 

No de sebaj, gyakorlás teszi a mestert. Igyekszem majd többmindent lencsevégre kapni, tavasszal pedig "megnyílik előttem a világ", hogy kiélhessem, fotózási "kényszeremet".

Ja igen, lett egy kis változtatás is az oldal külsejének. Valamint a facebookos csoportot is megtalálhatja mindenki, jobb oldalt fent, ha a kis kerek fényképezős ikonra kattint. Ott is ki fogom írni, ha valami friss kép kerül fel.

Cseréket továbbra is lehet kérni, és szívesen fogadom a véleményeket is.

Valamint, szívesen várok kérdéseket is, mert szeretném frissíteni a "rólam és a fotózásról" menüpontot. A kérdéseket itt chaten, vendégkönyvben, vagy a facebook csoportban várom.

Továbbis szép napot!

Üdv!

2014.11.30. 14:23, Vampcat
Kedves látogatóim!

Üdvözlök mindenkit!

Hoztam pár friss képet,( égbolt, állatok, természet színei ) bár nem túl sokat, de most sajnon elkerült az ihlet. Emellett, még két másik portállal is foglalkozom, és az is sok időt elvett tőlem, és a fotózástól. De decemberben, ezt igyekszem pótolni.

Addig is nézzétek meg a képeket, és látogassatok el a másik két oldalra is.

Red-rose : történet írós blogom.

Cruel island : szerepjátékos blog.

További szép napot nektek!

Vampcat

 

Szerkesztő: Vampy | Oldal létrehozása: 2014. 03. 23. | Indulása: 2014. 07. 16. | Témája: Blog | Kódok: Linda design és Glamour factory  

wonderfullife2017.sosugary.org