Üdv egy 23 éves lány blogján, aki imád fotózni, mérhetetlenül imádja a természetet, a zenét, és minden érdekli ami egy kicsit is elüt a hétköznapitól. Nem retten meg a horrorfilmektől, imádja az elhagyott helyeket és Párizsba is csak a katakombák miatt utazna el. Kedve nagyban függ a reggeli kávé lététől, de általában barátságos mindenkivel és soha nem ítél elsőre. Néha kicsit elvont gondolkodásmódú, de bárkivel szót ért és folyton bohóckodik, persze csak miután megismeri a körülötte lévőket. Ez lennék én, Vampy.

,,Ne kérdezd tőlem, mit miért fotózok s fotóztam. De azt sem, honnan jöttem, s merre tartok. Csak nézd meg jól a képeim! A választ megkapod."

 

 
 
Főoldal

2014.08.22. 12:50, Vampcat

Üdv mindenkinek így a nyár utolsó pár napjaiban!

Használja ki mindenki míg csak lehet! :)

Na de a lényegre is térnék. Hoztam egy kevés képet. A Vegyesen menüben meg is találjátok. Igen, igen, tudom hogy kevéske, de mostanában nem nagyon csap meg az ihlet lágy fuvallata és időm se sok van. :/

De majd igyekszem. Jön az ősz, amit személy szerint imádok és majd megindulok egyszer-egyszer, képeket lövetni a levelek színkavalkádjáról.

Ja igen! Történt egy kis dizájn váltás! Erről is érdekelne minél több ember véleménye amit a szavazásban meg is oszthattok velem.

További szép napot mindenkinek!

2014.08.07. 11:08, Vampcat

Szép napot mindenkinek! :)

Most nem hoztam friss képeket, teljesen más lesz a téma.Mint látható, bal oldalt készült egy új modul, a cserék.Már található is ott egy link.Egy nagyon kedves barátnőm ír egy történetet, a Csábításból jeles-nevezetű játékból.(Egy fanfic-et).Izgalmas kis történet nekem elhihetitek. ;)

Na de a lényegre térve.Írhat bárki csere ügyben, bármilyen témájú bloggal kapcsolatban.Szívesen várom és nem harapok. ;3

Pusszancs mindenkinek

Bye bye Vampcat

2014.08.06. 14:37, Vampcat

Csodálatos napot mindenkinek! 

Meghoztam az új képeket, amiket a laktanyában készítettem.Nem lett túl sok, ugyanis két épületbe jutottunk be a négy közül.Az egyiknél egy méretes kutyus ugatott, így azt kihagytuk, a másiknak a bejáratát teljesen belepte a gaz, így az egyik erkélynél próbáltunk bejutni.Sikerült is, de életemben nem láttam enyi döglegyet egyszerre egy helyen :O így amilyen lendülettel mentünk be, kétszer annyival menekültünk ki.

Minden esetre így is egy élmény volt.Imádom az ilyen elhagyatott helyeket és sajnálom hogy talán jövőre már ennyit se lehet majd belőle látni a gaz miatt.Szinte hátborzongató volt az a csend, csak a madarak hangját vagy a szomszéd házak kutyáinak ugatását lehetett hallani.Esetlkeg egy néha elsuhanó vonatét.

Azt viszont le kell szögeznem, hogy egyedül semmiképp nem érdemes ilyen területekre merészkedni.Sok csavargó vagy kóborkutya megfordul efféle helyeken, így jobb ha nem egyedül járkál az ember.Na meg több szem és fül többet lát és hall.(A kutyát is így vettük észre, 4-ből egy látta, másikónk hallotta.)

Na de elég is volt ennyi rizsából.Csak gondoltam megosztom veletek az élményt.Hoztam még más képeket is igaz abból is csak egyet vagy kettőt.

(Itt lesznek: Természet színei, Borúsabb hangulatú, Állatok, Vegyesen.)

Véleményeket, kritikákat továbbra is megírhatjátok.Na meg persze szavazzatok.És ha van ilyen helyekkel kapcsolatban valamilyen élményetek, azokat is szívesen várom .:)

Jó szórakozást hozzá.

 

Bye bye Vampcat

2014.07.30. 15:13, Vampcat

 

Na üdv mindenki!

Visszatértem pihenőmből.Bár én pihenve is fotózok...Na de mindegy.:)

A lényeg hogy hoztam egy pár új képecskét a (Természet színei, Borúsabb hangulatú, Állatok, Vegyesen).Röviden szinte mindegyik menüben van friss látnivaló.

Készültek nyaralás alatt és aminek most külön örülök, sikerült bejutnunk egy elhagyott laktanyába.Utóbbi csak a Borúsabb hangulatú mappában van.Remélem elnyeri tetszészét sokaknak. :)

Valamint kérnék egy apró szivességet.Ha lát valaki olyat, hogy nem mutat egy képet a blog, akkor vagy Vk-ban, vagy chat ablakban szóljatok és máris javítom.Én is csak mikor hazaértem pihenőmből, akkor láttam a problémát és meg is oldottam amint tudtam.

Ja és még valami.Ígértem egy kis meglepetést.Ez még szerkesztés alatt áll.Ha sikerül megcsinálnom, rögtön fel is kerül az oldalra.Addig is türelem.

Bye Vampcat.

2014.07.16. 21:27, Vampcat

Üdv mindenki!

Hoztam pár friss képet amik megtalálhatók a (Természet színei, Állatok és a Vegyesen mappában).

Jó sasolást hozzá! :)

Plussz hoztam egy kis hírt is.Körülbelül egy hétig nem leszek gép közelben, így nem is valószínű hogy lessz frissítés.DE!Megpróbálok néha felcsenni egy két képecskét, viszont ezt nem ígérem.

A másik hír egy kis meglepiről szól, ami talán kárpótlás is lehet a kihagyásért.Próbálgatnám apró szárnyaim és valami újdonságba szeretném vágni azt a bizonyos fejszét.Ha minden jól alakul, akkor sikerül is és mindez felkerül az oldalra, amiről természetesen értesül is mindenki.De erről ennyi elég is lesz, mielőtt kikotyognám a dolgokat...

Addig is kitartást a nyári meleghez, jó nyaralást meg miegymás...Ha kérdésetek van, vagy bármi problémátok, írjatok bátran vagy itt, vagy a facebook csoportban, ahová csatlakozhattok bármikor.

És ne feledjétek!A nyár arra való, hogy mindenki megőrüljön egy kicsikét. ;)

Szép nyarat,sziasztok! :)

 

 

 

Szerkesztő: Vampy | Oldal létrehozása: 2014. 03. 23. | Indulása: 2014. 07. 16. | Témája: Blog | Kódok: Linda design és Glamour factory  

wonderfullife2017.sosugary.org