Főoldal

Újra itt!

2018.04.09. 10:27, Vampy

Hosszas időre eltűntem mint sokan észrevehettétek, ami főként annak volt köszönhető, hogy rengeteg más dolog kötött le a blogolás helyett. Nagyon ötletem sem volt, hogy miről is írhatnék, pedig rengeteg minden történt az elmúlt lassan egy hónapban velem. T9bbek közt az első, ami a legutóbbi bejegyzést követően két nappal esett meg, hogy elköltöztünk. Elég gyorsan jött és ment ez az egész. Nem mesélek róla sokat, csak annyit említenék meg, hogy erőn felül teljesítettünk, ugyanis 1 nap alatt csomagoltunk össze, és költöztünk át az új helyre. Egy bérházban vagyunk jelenleg, és egész jól megszoktam annak ellenére, hogy rég laktam ilyen helyen. Talán 10 éve...Hogy telik az idő!

Tengerimalik biztonságban megérkeztek, ők nehezebben szoktak hozzá az új helyzethez. Sokszor morogtak az előttünk lévő úton elhaladó kocsikra, buszokra és más járművekre. A szomszédok apróbb neszei is kiverték, meg még verik is náluk a biztosítékot, de azt kell mondanom, egyre jobban közelítenek a panel malacok stílusához. XD

Ezen kívül jártunk másfele is Debrecenen kívül, voltunk például barlangfürdőben, állatkertben – utóbbi nem meglepő... - meg persze koncerten is. Az instagramot fejlesztettem szép számmal, rengeteg kép került ki oda is, főleg jobb minőségű fotók, többek közt például amik a galériában is megtalálhatóak.

De ha mindez nem volna elég, még élet veszélybe is kerültünk egy tavaszi séta alkalmával, de erről részletesebben egy másik bejegyzésben.

Röviden volt mit megélni az elmúlt idő alatt, viszont nem volt olyan nap, hogy ne jutott volna eszembe a blog. Sajnáltam, hogy mint ötletem írni, bezárni pedig nem szerettem volna. Főleg az olvasókat cserbenhagyni nem szerettem volna, akik ez idő alatt is, töretlenül látogatták az oldalt. Köszönet érte.

Ennek fejében úgy döntöttem kitöltöm azt a kérdéssort, ami egy kicsit mélyebb gondolatokba mászik bele, Már fogalmam sincs kinél láttam, de ha az illető olvassa dobjon egy kommentet, hogy linkelhessem. Még a műtét után szerettem volna megcsinálni, mondván akkor már nyugodtabb leszek, de a sors útjai kifürkészhetetlenek ugyebár. Azóta is itt porosodik a laptopomon, és arra várt, hogy végre elővegyem, és megosszam a gondolataim rajta keresztül. Hosszú lesz készüljetek! :)

 

1. Mi jelenti számodra a tökéletes boldogságot?

Nyugalom. Nincs annál jobb érzés, mikor minden nyugodt, és csak arra koncentrálsz, hogy élvezd ezt a pillanatot, például egy nyaralás alkalmával. Olyankor nincsenek kötelezettségek, problémák, csak egy hét szünet az átlag életből, amit nap mint nap rohanással, és aggodalmakkal töltünk. De ilyen egy kiadós séta, vagy egy esti koncert és Jagerezés a legjobba barátainkkal, is akár. :3

2. Mi a legnagyobb félelmed?

Az elmúlás. Minden elmúlik egyszer az életben, főleg az emberi kapcsolatok értékessége. Egyre halványul, majd egyszer csak azt veszed észre, hogy már másfelé sodort benneteket az élet. A másik nagy félelmem a fogaim. Ha baja lesz el kell menni fogdokihoz, aminek a gondolatától már lesápadok...
Harmadik pedig az idő. Én vagyok a folyamatos késő. Gyakran látom a buszok fenekét, ami azt jelenti, hogy lemaradtam. Az idő az a szemét, aki ha jól érzed magad úgy repül akár a legsebesebb madár, ha pedig rosszul, úgy halad előre akár egy lelassított felvétel.

 

3. Mi az a tulajdonságod, amit nem szeretsz magadban?

Nem vagyok elég kitartó, és türelmes. Ha velemit a fejembe veszek, azt véghez akarom vinni és a lehető leghamarabb. Persze nem olyan az élet, hogy amit kigondol az ember, az máris az ölébe hullik. Ettől pedig egy türelmetlen alak könnyen le is mond a terveiről. Például fotós tanfolyam. Ha nem indulok el rögtön akkor amikor kigondolom, hogy beiratkozom, akkor ebből csak majd lesz. A majd pedig még mindig tart két éve...

 

4. Mi az a tulajdonság, amit nem szeretsz másokban?

Türelmetlenség. Igen, az a bizonyos tükör. Amit nem szeretünk másokban, azt magunkban sem. Emellett van még egy emberi tulajdonság, amitől a falra tudok mászni, az a makacsság. Bárhogy mondod a magadét, a másik még csak meghallgatni sem hajlandó. Na és még egy utolsót, a fontoskodást is megemlíteném. Mikor valaki okosnak érzi magát, és olyan dolgokba szól bele amihez köze sincs, és még rád is telepszik ezzel.

 

5. Melyik élő embert csodálod leginkább?

Egy jó kollégámat, aki igazából jó barátom is. Ha valakinek van oka haragudni az életre, vagy levertnek lenni akkor ő az, de mégsem teszi. Nála jobb lelkű, és életvidám embert nem igazán ismerek. Ha valakit csodálhatok, akkor szerintem ő az.

 

6. Mi a legnagyobb extravagancia az életedben?

Számomra rockernek lenni és szeretni a metált. Sokan azt mondják rá, hogy nem divatos, de nem is akarok a divat rabja lenni és beállni a sorba. Inkább öltözök úgy, és hallgatok azt amit szeretek. Különben a rock stílusban is van divatos. Nem hiába árulják a különböző bandás pólókat, és rockos nadrágokat, cipőket, valamint kiegészítőket a márka boltokban is. Csak tudnák azok akik felveszik azokat a pólókast, hogy kiről, vagy miről van szó egyáltalán. Tisztelet a kivételnek!

 

7. Milyen a lelkiállapotod most?

Nyugodtnak mondanám, meg vidámnak. Végre itt a tavasz, hamarosan érkezik egy jó barátunk haza, és megyünk koncertre, ahol öt olyan együttes lép fel, akiket szeretek, többek közt a Road és a Dorothy is. Meglesz remélhetőleg az aláírásom is, és befejeztetem a szarvasomat a lábamon. Tervezünk menni kirándulni és teljesen fel vagyok pörögve! Jó, abbahagytam a szövegelést... :D <3

 

8. Melyik az a tulajdonság, amelyet leginkább túlértékelünk?

Megjelenés. Nem azt mondom, hogy jelenj meg egy állás interjún szakadt göncben, vagy talpig láncban, feketére mázolva és sátánista pólóban, de vállald azt amilyen vagy, aki vagy és amit szeretsz. Ne öltözz teljesen átlagosra ha nem vagy az. Vegyél fel egy apró kiegészítőt, ami jelzi, hogy milyen stílus az ami közel áll hozzád. Most csak mondtam egy példát. A másik ne ítélkezz stílusok alapján. Lehet, hogy kiakaszt a lábszár középig felhajtott nadrág, és sorolhatnám még az egyéb jelenlegi divatot amit minden második emberen látok, de magát a személyt sose skatulyázom be. Csak akkor ha épp látom, hogy az adott illető úgy viselkedik mint egy őrült. Szemetel, üvöltözik, és beleköt másokba ok nélkül. Van ilyen kategória is, minden stílusban természetesen. A rockerek általában kitessékelik az ilyen idiótákat maguk közül.

 

9. Mikor fordul elő, hogy hazudsz?

Gyűlölöm a hazugságokat! Nagyon sokszor futottam már bele, és nem kegyes hazugságokba, hanem konkrétan olyanokba, amikben gyakorlatilag hülyének voltam nézve. Éppen ezért én igyekszem minden helyzetben őszinte lenni, sokszor akaratom ellenére is. Olyan esetekben történik ellenkezőleg mikor félek egy atyai lebaszástól például. Ott a szarvas a lábamon, ezt például még nem tudja apa... Most majd le szakad a talpam úgy görcsöl két napja de inkább összeszorítom a fogam és úgy járkálok előtte, mint hogy megnézze, hogy letapassza, és észrevegye a szarvasom. :D

Slow Motion Tattoo. www.youtube.com/watch?v=kxLoycj4pJY source.. i really didn't know how tattoos worked. and now i do. many many needles there goes my tattoo dream

10. Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a külsődben?

A testalkatom. Kicsi korom óta nem vagyok vele megbarátkozva. >_<

 

11. Melyik élő embert tartod a legkevesebbre?

Senkit nem tartok kevesebbre, vagy többre másoknál, egyszerűen csak vannak akik távol állnak az én világomtól. Számomra ilyenek azok akiket a tv-ben mutogatnak, különböző valóságshow-ban, vagy nem tudom minek lehet nevezni az ilyen édes életes nem tudom miket. Falra tudok mászni ezektől...

 

12. Mely tulajdonságot tartod a legfontosabbnak egy férfiban?

Hogy fel lehessen rá nézni. Nem a magasságra célzok. :D Szimplán csak arra, hogy legyen erősebb nagyon sok mindenben, és ezáltal biztonságban érezhesse magát mellette egy nő. De az egyenesség is ugyan ilyen fontos. Mármint, hogy őszinte legyen a másikkal, bármiről legyen szó, de csak finoman. :)

 

13. Mely tulajdonságot tartod a legfontosabbnak egy nőben?

Van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy a saját nememet tartom a legkétszínűbbnek, és nem is igazán vagyok megbarátkozva bizonyos helyzetekben nagyon sok nőnemű társammal. Sajnos emiatt sokaknál megbukik a következő állítás amit leírok. Szerintem fontos, hogy őszintén álljunk a szeretteink mellett, és szeretettel. Sokan állnak a legjobb barátnőjük mellé, miközben fejben, vagy a háta mögött pedig minden rosszat elmondanak róla. Ez gusztustalan. Itt is leírnám, tisztelet a kivételnek. Valamint azt is, hogy genetikailag belénk van kódolva szerintem a rossz indulat és biztos vagyok benne, hogy volt már mindenkinek az életében ha nem is szélsőségesen, de kicsit biztosan rosszindulat.

 

14. Melyik az a szó vagy kifejezés, amelyet túl gyakran használsz?

Szerintem. Ha valaki tanácsot kér, vagy én szeretnék mondani valamit amivel segíthetem másoknak, általában ezzel kezdem, így kissé magamra vállalva azokat amik elhangzanak. Például, hogy én hogyan tennék bizonyos helyzetekben. Nem pedig rázúdítom az akaratom másokra.

 

15. Mi vagy ki életed legnagyobb szerelme?

Mivel nem konkrét személyre utal a kérdés, így felsorolnék párat, mivel van jó pár szerelmem az életben. :D Hűtlen disznó vagyok és sűrűn esem szerelembe bizonyos tárgyak, helyek és állatok iránt. Fotózás, fényképezőgép, ennek az össze4s kelléke, állatok, szarvasok, Golyó és Oreo, Balaton, Tisza, kirándulások, zene, instagram, és még sorolhatná. Folyamatosan ugranak be de akkor reggelig írhatnám és még van pár kérdés.

16. Mikor és hol voltál életedben a legboldogabb?

Azt hiszem erre rengeteg helyet és szituációt válaszolhatnék, hisz nagyon sok ilyen van, de talán egyet kiemelnék, ahol először éreztem így életemben. Az pedig Tivadar még hatodikos koromban egy hetes táborban. Életemben nem éreztem még annyira szabadnak maga mint azon az egy héten. Akkor voltam életemben először táborban. :D

 

17. Ha választhatnál, melyik emberi képességet, tehetséget birtokolnád legszívesebben?

Inkább tehetséget, méghozzá gitározás terén, vagy dobolás? Hmmm inkább gitár. Mondjuk még nem próbáltam ki, de egyszer ez is eljön, és talán meg is tanulok játszani ezen a hangszeren. Milyen menő lenne...

 

18. Ha egyetlen dolgot megváltoztathatnál önmagadon, mi lenne az?

A szemeimet. Szemüveges lennék, de még mindig nem indultam el elintézni, pedig fotózáshoz ez nagyon kell. Kicserélném a szemem egy sas szemére. :D

 

19. Mi eddigi életed legnagyobb teljesítménye?

Hogy még mindig rajongok a fotózásért. Még engem is meglep, hisz eddig bármibe fogtam, az idővel mind a sarokban kötött ki.

 

20. Ha létezik halál utáni élet, te miként vagy kiként térnél vissza legszívesebben?

Én egy lényként térnék vissza, ami szarvas agancsot, visel, teljesen fekete ruhát visel, és hatalmas íjjal járja az erdőket vadászokra lesve. Én lennék az erdő lelke, ki bosszút áll a sok vad véréért. :D

21. Hol élnél legszívesebben a világon?

Itt. Bármennyire utálom az országok, és a várost, nem biztos, hogy tudnék tiszta szívvel élni bárhol máshol a világban véglegesen.

 

22. Mi a számodra legértékesebb tulajdonod?

A fényképezőm. De ide sorolnám a telefonom és a laptopom is. Ha pedig élőlény, akkor a tengerimalacaim. <3

 

23. Mit tartasz a legmélyebb gyötrelemnek?

A várakozást. Valamint a félelmet. Sokan szokták mondani, hogy jobb félni mint megijedni. Ha viszont szó szerint vesszük, akkor megijedni jobb mint félni. Ha megijedsz, az egy pillanat alatt megtörténik, félni viszont félhetsz az egész életedben is akár, ami keserűvé tehet.

 

24. Mi a legkedvesebb elfoglaltságod?

Fotózás, zene, szeretteimmel töltött idő. Ezek mind feltöltenek, valamint az állatok, ezért járok olyan sűrűn állatkertbe.

 

25. Mit tartasz a legszembetűnőbb tulajdonságodnak?

Hú de hosszú a hajad! Te jó ég de sötét az öltözete...

 

26. Mi az, amit a legnagyobbra értékelsz egy barátodban?

Barát barát, vagy párom?

A barátaimban azt, hogy őszinték, és mindig képesek felvidítani. A páromban pedig, hogy mindig mellettem van, bármiről is legyen szó.

 

27. Kik a kedvenc íróid?

Nincs ilyen. Az utóbbi időben olvasni sem olvastam sajnos.

 

28. Ki a kedvenc irodalmi vagy film-béli hősöd?

Katniss Everdeen. Nem is kérdés. Ó és persze a trónok harcából Daenerys Targaryen. :3

 

29. Melyik történelmi alak áll hozzád a legközelebb?

Mivel a múltban nem élnék szívesen, így az aki tudta, hogy milyen korba született, és inkább választotta a halált. Nőként főleg...

 

30. Kik a te valódi, hétköznapi hőseid?

Road!!! <3 és Punnany még mindig <3

 

31. Melyek a kedvenc neveid?

Nincsenek kedvenc neveim. A Tengerimalacaimnak sem véletlenül lettek ilyen idétlen nevei. Jó mondjuk az Oreo még hagyján, de szegény Golyó... :”D

 

32. Mi az, amitől a legjobban irtózol?

Csótány. Képzeljétek valamelyik nap a falon mászott egy a munkahelyemen. Teljes pánikba estem, ő meg le a földre magától. :”D Párom boltba volt, így kettesben maradtam azzal a szerencsétlennel. De volt akkora mint a hüvelykujjam. Nem mertem a közelébe menni, de le akartam fotózni, és átküldeni páromnak, hogy azonnal forduljon vissza, és tüntesse el. Közelebb mentem hozzá, erre felém szaladt, én meg kirohantam az irodából. :”D Vagy 15 percig kínzott a szemét azzal, hogy ha visszamentem, elkezdett felé jönni. Mire leért a megmentő sereg már majdnem sírtam a félelemtől. :D Visszagondolva már vicces, de akkor azt hittem összepakolok, és hazamegyek. :D

Kész szenvedés volt ezt a képet kiválasztani...

33. Mi az, amit a legjobban sajnálsz a múltadban?

Nem igazán van ilyen. A rossz dolgokat sem bánom, hisz nem tartanék akkor itt ahol most.

 

34. Hogyan szeretnél meghalni?

Mosolyogva nagyon sok szép emlékkel, amit átéltem. Épp ezeken elmélkedve.

 

35. Mi a mottód?

Éld azt aki vagy valójában. Csak így lehetsz igazán boldog.

Soha ne add fel!

 

 

Szerkesztő: Vampy | Oldal létrehozása: 2014. 03. 23. | Indulása: 2014. 07. 16. | Témája: Blog | Kódok: Linda design és Glamour factory  

wonderfullife2018.sosugary.org/index.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha