Üdv egy 23 éves lány blogján, aki imád fotózni, mérhetetlenül imádja a természetet, a zenét, és minden érdekli ami egy kicsit is elüt a hétköznapitól. Nem retten meg a horrorfilmektől, imádja az elhagyott helyeket és Párizsba is csak a katakombák miatt utazna el. Kedve nagyban függ a reggeli kávé lététől, de általában barátságos mindenkivel és soha nem ítél elsőre. Néha kicsit elvont gondolkodásmódú, de bárkivel szót ért és folyton bohóckodik, persze csak miután megismeri a körülötte lévőket. Ez lennék én, Vampy.

,,Ne kérdezd tőlem, mit miért fotózok s fotóztam. De azt sem, honnan jöttem, s merre tartok. Csak nézd meg jól a képeim! A választ megkapod."

 

 
 
Képeim

@vampirecat8

 Pár éve kezdtem telefonnal fotózni, majd 2014 decemberétől már géppel fotózom. Egy Fuji Finepix S4800-assal folytatom hobbim, de később szeretnék komolyabban foglalkozni a témával. Egy hátrányom van, leginkább a természetet szeretem megörökíteni, illetve az elhagyott, elfeledett helyeket és tárgyakat. Fogalmam sincs miért, de magával ragad a látvány.

Ha kíváncsi vagy milyen pillanatokat szeretek lencsevégre kapni, kukkants be az idei és a tavalyi galériámba. Utóbbiban régebbi munkáim is láthatóak.

My gallery 2017
2016-os képeim   2016 előtti képeim

 

 

Szerkesztő: Vampy | Oldal létrehozása: 2014. 03. 23. | Indulása: 2014. 07. 16. | Témája: Blog | Kódok: Linda design és Glamour factory  

wonderfullife2017.sosugary.org