Üdv egy 23 éves lány blogján, aki imád fotózni, mérhetetlenül imádja a természetet, a zenét, és minden érdekli ami egy kicsit is elüt a hétköznapitól. Nem retten meg a horrorfilmektől, imádja az elhagyott helyeket és Párizsba is csak a katakombák miatt utazna el. Kedve nagyban függ a reggeli kávé lététől, de általában barátságos mindenkivel és soha nem ítél elsőre. Néha kicsit elvont gondolkodásmódú, de bárkivel szót ért és folyton bohóckodik, persze csak miután megismeri a körülötte lévőket. Ez lennék én, Vampy.

,,Ne kérdezd tőlem, mit miért fotózok s fotóztam. De azt sem, honnan jöttem, s merre tartok. Csak nézd meg jól a képeim! A választ megkapod."

 

 
 
Érdekességek és hasznos tippek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

A fotós 100 parancsolata és az én 40 parancsolatom

Vampy  2016.05.18. 09:24

Találtam valamit amit hol mosolyogva, hol szemöldök ráncolva a végén pedig felkacagva olvastam végig, ez pedig a profi fotós 100 parancsolata. >> Katt ide a linkért <<

Egy kis trükk az apró világ felnagyításához.

Vampy  2016.03.14. 16:44

Rengetegen szeretnek az utóbbi időben fotózni, viszont kevesen engedhetik meg maguknak azt, hogy beszerezzenek egy profi gépet. Emiatt marad az automata zoom-os fényképező. Nekem vele gyűlik meg a legnagyobb bajom, macro kép készítése közben. Csinálok 30-at, abból pedig egy használható. Hogy miért? Mert sajnos gyakran a gép másra fókuszál, mint amit én szeretnék lencsevégre kapni. Viszont erre van egy használható taktikám, amire én magam jöttem rá kísérletezve. Most leszögezném, biztosan van erről valahol neten leírás, mint sok másról, de most nem néztem utána.  

Macrofotózás!

  2015.06.25. 13:04

Akik szokták nézegetni a képeim, tudják, hogy leginkább a természetet járva alkotok. Legyen az naplemente, növények, vagy épp állatok, a legapróbbtól a legnagyobbakig. Több -féle mód van, amivel varázslatos képeket lehet készíteni és most az egyik kedvencemről a macrofotózásról lesz szó.

Alapok!

  2015.06.10. 12:36

A fotózásnak rengeteg alap szabálya van, amiket érdemes betartani, de nem kötelező. A művészetekben az a szép, amikor valaki valami egyedit alkot. Ez már csak a fotóson múlik, hogy alkalmazkodik a kikötésekhez, vagy szabadjára engedi képzelőerejét. Bárhogy is történik, fantasztikus képeket lehet készíteni, csak szeresse az ember tiszta szívéből. Nem hiába mondják azt, hogy amit szívből tesz, vagy készít az ember az ér a legtöbbet. 

Hasznos alapok.

  2015.06.05. 20:49

Itt egy kis segítség, a kezdőknek. Érdemes meglesni a videót, sok hasznos tanácsot, kaphatunk a fotózásról, az alapokról és kellékekről.

 

Time lapse kép, és videó

Vampcat  2015.05.26. 12:25

Ez nem is igazán a fotózással kapcsolatos, inkább a videózással, mégis nagyon megfogott ez a téma. A Time lapse videó.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Szerkesztő: Vampy | Oldal létrehozása: 2014. 03. 23. | Indulása: 2014. 07. 16. | Témája: Blog | Kódok: Linda design és Glamour factory  

wonderfullife2017.sosugary.org